Serwetki gastronomiczne – chłonne i wytrzymałe
Serwetki papierowe to artykuły higieniczne, które powinny być elementem wyposażenia każdej herbaciarni, restauracji lub innego lokalu serwującego pożywienie. Jakie rodzaje serwetek są zwykle używane? Na co warto zwrócić uwagę podczas zamawiania tego produktu?
Serwetki papierowe – gdzie mają zastosowanie
Serwetki papierowe są wykorzystywane w różnego typu lokalach gastronomicznych – od barów szybkiej obsługi, przez pizzerie, uniwersyteckie i przedszkolne stołówki, domy weselne, herbaciarnie, aż po bary mleczne. Te jednorazowe artykuły higieniczne doskonale zastępują standardowe serwetki wykonane z materiału, a zarazem pozwalają oszczędzić na wydatkach składowania i ich prania. Na rynku dostępne są różnego typu serwetki papierowe – jednowarstwowe serwetki dyspenserowe wykorzystywane w lokalach samoobsługowych, a także mocne 2-warstwowe serwetki z włókniny, które nie rozdzielają się w trakcie użycia, dzięki czemu bardzo dobrze wypełniają swoją funkcję.
Serwetki papierowe – wybierz najwyższą jakość
Chcesz wyposażyć swoją restaurację w mocne serwetki papierowe? Zwróć uwagę na te, które są dozowane pojedynczo. Umożliwia to uzyskanie znacznych oszczędności, zmniejszając przy tym ilość generowanych odpadów. Popularne są też dekoracyjne serwetki papierowe, sprzedawane w wielu kolorach do wyboru – są one przeznaczone do lokali, w których ogromnie ważne jest utrzymanie najlepszego wrażenia. Na szczególną uwagę zasługują serwetki papierowe marki Tork, które cechują się wysoką trwałością oraz niezwykłą wręcz absorpcją wody. Produkty te można nabyć zarówno w wersji pasującej do standardowych dyspenserów na stolik (poziomych oraz pionowych), jak i dozowników do zabudowy albo na ladę.
Siedziba firmy:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice
Mob.: +48 783-332-495
E-mail:
[email protected]